Jag gillar...

096fbbeaffb517a52b99a59cc8396909.png

Jag gillar reklam där man har tänkt till lite. Eller är det bara jag som ser kängan mot ett annat stort företag, i denna rubrik? Mer sånt tack!


kallt men...

4af188da77bb5bd3a2dc72f078cfd4cd.png

kallt men vackert just nu. Slängde på al dubbla byxor, vantar och mössa imorse. Nu är det verkligen höst! Själv försökte jag hitta en snygg höstjacka igår, men jag hittar aldrig jackor som sitter bra över bysten. De blir alltid för trånga just där över. Har ni några bra tips? Annars är det ju ullared som gäller om någon vecka, där borde man väl hitta något tycker jag.. Har du varit på ullared någongång? Är det shopparens mecka eller inte?


Rapport

Ja. Lördagen då. Jobbade hela dagen. Fast redan vid lunch höll jag på att platta håret och dricka första drinken. Ja, i tankarna då alltså. :)

Kom hem, hann röja undan innan H ramlade in genom dörren. Hade kopplat in datorn till surroundsystemet och så spotify på datorn. Partykänslan var ett faktum. Några öl och några drinkar (H stod för öldrickandet, jag för drinkarna) så skulle vi gå. Först hittade jag inga skor att ha på mig, men det slutade i alla fall med ett par vanliga pumps.

Kom till utestället. Nästan ingen kö. Vi blev lite ställda. Ingen kö? På en lönelördag? Nåväl. Gick till baren på övervåningen. Känner mig så felplacerad. Bara "smått" ute. "Jag är för nykter för det här" sa jag. Och jag tror det var då.. allt gick överstyr.

4 eller var det 5, samboca-baileys senare, var vi mer än glada i hatten. Minst sagt. Ramlade iväg till taxin och så åkte vi hem åt varsitt håll. Snubblade in i J's hall. Tyst tyckte jag. Men jag vet inte riktigt vad han ansåg. Full som ett ägg var jag i alla fall. och hungrig. Skulle bara lägga mig ner på vardagsrumsgolvet ett stund och vila. men det slutade med att jag sov där. Nästan hela natten. Sötaste lade en filt över mig och gav mig en kudde.

Sen var det söndagmorgon. och jobb. Men det gick inte. Ringde en av extrajobbarna och jag hade tur att han kunde hoppa in för mig. För sen låg jag. Låg jag inte i sängen, låg jag hängande över en hink och hulkade. Japp. Hej, jag heter Gin är 28 år och hulkade efter en utekväll". Fy fan. Jag skämdes som en hund. kl 17 var jag tvungen att ta mig till jobbet dock. Mådde så illa. Skakade hela jag och satt på lagret och rev etiketter. Efter en timme åkte jag hem till J igen.

Väl hos J slängde jag mig direkt på soffan. Klockan var då 19. Sen sov jag. J frågade flera gånger om jag inte ville gå och lägga mig i sängen istället, men det var ganska skönt att höra honom i bakgrunden. Klarar inte av total tystnad när jag mår illa.. Vaknade till vid 3, då hittade jag J sovandes i soffan bredvid mig. Sötnöt.

Idag har jag varit "normalt" bakis. Trött och lite järnhjälm på huvudet. Igår var fruktansvärt! FRUKTANSVÄRT! Jag har aldrig mått så dåligt! och jag kom faktist till insikt. En insikt jag egentligen kom fram till när jag väntade Al. Jag behöver inte alkohol. Det är inte värt att bli full. Det räcker gott med ett, möjligtvis två glas.

Men vi hade jävligt roligt när vi väl var igång.

Tack H för en underbar utekväll. Och tack J, för att du tog hand om mig igår. Och tack G, för att du jobbade för mig. Jag är dig evigt tacksam!


middagen är...

4bbdd36e9302c53a236dd493e80bc174.png

middagen är serverad! Idag är jag ruskigt hungrig! Kan ju bero på att jag inte ätit något på ett helt dygn. Men fan vad roligt det var i lördags! :) berättar mer sen. Over and out.


Godmorgon lördag!

Om fem minuter blir jag hämtad för att jobba.. Jippiedo! Eller nåt. Hade ju hellre stannat hemma med J och bara tagit det lugnt fram till kvällen.

Snoozade en timme imorse. Ville verkligen inte öppna ögonen. :)

Utgång ikväll alltså. Shit, jag är faktiskt lite nervös. som jag skrev förut, så är det tre år sen jag var ute sist. Och nej. Jag köpte inte ens de där skorna. Nu funderar jag allvarligt på att skicka en springare till Scorette istället och köpa ett par så supersnygga boots jag såg. Det var ju egentligen de jag ville ha, men tyckte de var lite för dyra. Men så insåg jag att ett par skor för 500 jag bara kan använda en gång, blir betydligt dyrare än ett par skor för 750, som jag kan ha fler gånger! (och gå till dagis med om jag någongång vill vara snygg när jag går med barnvagnen. )

nåväl. ska inte låta skjutsen vänta!

Kaffe!!!

nu får...

0c5a4ee82b213049f9ee0a50044adf74.png

 

nu får de väl ge sig med nya smaker? Det här kan väl ändå inte vara gott? Eller?

 


utgång på...

0-47193f4f8bb1d44839b39f0c2319f2ad.png

 

utgång på lördag för första gången på tre år! Kan ni fatta? Tre år?! Idag kom jag dock på att jag inte har några fina skor.. Fingrar på dessa från din sko i detta nu. Men snålheten har slagit in.. 500 spänn för ett par skor jag inte ens kan gå till dagis med? Wtf? Är jag verkligen värd det? :s

 


frukostdags på...

-7471aff98538b6e49767f6d9dcd31ec.png

frukostdags på tåget, efter en helt helvetisk morgon. Eller, den började ju bra, sen gick det bara utför. Förklarar mer sen. Min puls är just nu på 180, o då har den ändå gått ner lite ;) så nu ska jag trösta mig lite med den här på bilden.. Tjingeling!


God morgon!

Solen skiner och himlen är blå (nästan i alla fall) vad mer kan man begära en morgon som denna? Inte mycket. Jag är glad så länge jag slipper huvudvärken!

Igår var alltså mamma och syrran här. Mamma åt middag med oss, bjöd på den kulinariska rätten stuvade makaroner och köttbullar. Det var väldigt gott faktiskt! :) Sen ställde hon sig såklart och diskade. Lilla mamma <3. Var riktigt skönt att komma upp nu på morgonen och inte ha någon disk alls stående.

Så kom syrran och hon hade med sig sin dotter, och vi drack lite kaffe och åt glass, innan vi stora satte oss framför ving.se och barnen framför Nalle puh på tv. Nu är det bestämt i alla fall. 2 veckor på Grekland nästa sommar. Ska bli så skönt! (och så hinner vi lagom hem till Al's pappas bröllop) Men nu gäller det att spara pengar. Spara, spara, spara. Jag gör inget annat känns det som..

Vaknade tidigt imorse, innan Al. Älskar att vakna innan henne och bara ligga och titta på henne. Låg där i godan ro och filosoferade lite om allt möjligt, så säger hon högt "mamma? Jag smaka?" och så knölade hon lite och så sov hon vidare. Söta, underbara unge! Vad jag älskar dig!

Ikväll ska jag och J på bio, då Al ska till sin pappa några dagar igen. Vi ska se "The ugly truth". Hoppas den är så rolig som den verkar på reklamen.

Nu kom min tös, bäst att ta och göra frukost som jag sa.. erhm. ;)

Ha en underbar onsdag!

min sista...

67d205499588bdb2e3cd7a9316c515e2.png

min sista utväg idag är denna. Vaknade med migrän, tagit fyra migräntabletter, men det har ändå inte släppt. Nu sätter jag min tillit till denna. Speciellt som min mamma och syster ska komma över idag och planera nästa års greklandsresa. :) för övrigt gillar jag den här mms- funktionen :)


dessa bjuds...

119c53002f2da2d9653f69afe48d6d08.png

dessa bjuds det också av..


afternoon tea...

0-1a829a05c11809d5913f6552104da62e.png

afternoon tea hemma hos syrran! :)


...


Lite bleka...

0-69145928c6438f17f71997c4eb29cf52.png

Lite bleka kanske. Men de blev rätt goda ändå :) dumlemuffins i ugnen nu, o imorgon blir det till att sätta frosting på! Mums!


Fredag.. och jag sov.

Äntligen fredag! Och Alicia verkade rätt trött, så vi gick och lade oss vid 20. Vad skönt, tänkte jag, då kan jag gå upp sen, surfa lite, läsa min nya Cosmopolitan, njuta av lite egentid så att säga.. 

HA!

klockan 21 hade jag också somnat. och så sov jag (och Al) Till 7:30 idag. Ganska utvilad idag kan jag säga, då jag gjorde samma sak i torsdags. (sorry J ;P)

Nu är det dock äntligen lördag! Och idag ska vi göra muffins. Imorgon ska vi nämligen till syrran på "afternoon tea party" med te och scones och så ska vi avsluta med fika.

Just ja. lördag. Hoppis och skuttis idag! och sen leka lite med J och hans dotter. När vi exakt ska hinna göra de där muffinsarna är en annan fråga. Men vi måste hinna..

Nu ska jag dricka lite te och ta en smörgås.

Vad ska du göra idag?

här har...

726d58732ae6602cbfb81d12cacf0b6b.png

här har du, sa han som jobbar i charken, och slängde åt mig en bukett rosor när jag satt i kassan. Hade morgonen varit bra, så blev det helt plötsligt lite bättre ändå! Kul! :)


blow me...

0-1bbaa90518be527836b4316885e054ef.png

blow me någon mer som tycker att den där grejen man blåser i är väldigt strategiskt placerad. Och att nasse ser jävligt nöjd ut?! ;)


Igår.

Igår jobbade jag hela dagen, och så dog min mobil, så därför blev det inga uppdateringar alls. Så kan det gå! Trött hela dagen igår. Och på kvällen fick jag veta att Al's pappa ska gifta sig. Till midsommar. Var det någon som sa "käftsmäll"?

Alltså, jag borde inte bry mig. Jag borde verkligen inte bry mig. Men jag gör det. Allting gick så snabbt när vi separerade för 6 månader sen. Från att tro att allt skulle bli bättre mellan oss, till att han gjorde slut på natten och flyttade ut 2 dagar senare.

Och ja. Det sårar mig att han går så fort fram med sin nya. De är redan sambos och förlovade. och som sagt. Det är 6 månader sen vi separerade. ett halvår! och han planerar redan giftermål med sin nästa. Får mig ju att undra hur länge han "kände" henne och HUR han kände henne, innan vi flyttade isär.

Fuck it. Och som om det inte var nog med härligheter, så upptäcker vi när mamma och pappa var här med Al, att han råkat ta fel vagn på dagis! Då visste jag verkligen inte om jag skulle skratta eller gråta. Så jag skrattade först, och så grät jag inombords. 

Ska äta lite frukost nu, och så ska vi gå upp till dagis och byta tillbaka till rätt. Ringde dagis imorse och hon bara skrattade. Som tur var så var det en regelrätt "sovvagn" han fått med sig, så det hade inte varit någon annan som stod och inte hade någon vagn alls igår kväll.  

Nu blir det lite filmjölk med knäckebröd. Hoppas på att den här dagen inte bjuder på fler "glada" överraskningar.

God morgon!

nu har...

0-1698a57a1f772e9a5676cbb440cea6c1.png

nu har jag gått på något igen! Jag är försäljarnas våta dröm.. Schampo den här gången. Någon som testat?


Idag igen

Hemma från jobbet idag igen. Hade migrän igår kväll som ni kanske kunde ana, tog 2 eeze, men det släppte inte i alla fall, och idag känner jag mig nästan lite bakfull. Molande värk över höger öga och lite, lite illamående. Ligger eller sitter jag känns det bättre dock. Trött, trött, trött. Men det kan också ha att göra med att jag sov så länge inatt. Lade mig med dotra kl 20. 20:40 var sista gången jag tittade på klockan och så vaknade vi 6:54. Piip! Kroppen insåg väl att "hey! det här var ju skönt! vi gör det lite mer!"

Al kom hem till mig igår, efter att ha varit hos sin pappa några dagar. Åh vad underbar hon är! Kom springande mot mig över hela gården med armarna vidöppna. "MIN MAAMMA!" Lyfte upp henne och vi kramades länge länge och kindpussarna haglade. Hörde inte ens när en dagispersonalen (förlåt, förskolepedagogerna) pratade med mig. Men jag märkte att hon log och gick iväg för att låta oss vara i vår lilla bubbla. Jag älskar den personalen vi har. De har varit änglar under, ja visserligen hela tiden vi haft Al där, men speciellt nu på sista tiden.

Och lillskruttan bubblar på som sjutton. Nya ord, renare ord, (Älskar DIG! *smälta*) så roligt att höra! Hur mycket kan man växa på en vecka? Alldeles för mycket och varje gång jag hämtar upp henne så slår det mig hur stor hon har blivit! Herregud, min lilla plutt är snart 3 år! 3 ÅR! Det är en klyscha, jag vet, men det känns som om det var igår hon lyftes upp på mitt bröst och jag mötte hennes stora, kloka, svarta ögon och vi välkomnade henne till världen.

Nostalgi när den är som bäst. Är det inte härligt så säg ;P

Återkommer. Ha en bra tisdag!


Min älskade...

7b5740fcc79055eca44db230a24fd57d.png

 

Min älskade räddare i nöden. Vad skulle jag ta mig till utan dig?

 


Hemma idag..

Idag är jag hemma från jobbet. Mår jättekonstigt. Hade hjärtklappning i lördagsnatt och i söndagsmorse. Så gick den över, men imorse mådde jag illa istället.. och nu bankar hjärtat igen. Misstänker mina tabletter jag tar mot pms:en. När jag läste bipacksedeln var det nästan så jag undrade vad fan jag äter dem för egentligen. Hör här:

Mycket vanliga (förekommer hos fler än 1 av 10patienter): Sömnighet, sömnsvårigheter, agiation, nervositet, huvudvärk, skakningar, yrsel, synstörningar, oregelbunden hjärtrytm, illamående, muntorrhet, förstoppning, diarré, ökad svettning, kraftlöshet.

Vanliga (förekommer hos fler än 1 av 100): viktminskning eller viktökning, sömnrubbningar, koncentrationssvårigheter, drömstörningar,minnesförlust, ångest, minskad sexuallust, ökad eller minskad aptit,apati, frånvaro av känslor och upprymdhet, förvirring, migrän, myrkrypningar, synrubbningar, hjärtklappning, yrsel, lågt blodtryck, högt blocktryck, rinnande och kliande näsa, inflammation i bihålor, sura uppstötningar,kräkningar, buksmärta,gasspännningar, ökad salivutsöndring, vattenkastningsbesvär eller ökad produktion av urin, oförmåga att få orgasm hos kvinnor, smärtsam menstruation, impotens, störningar av ejakulationen, utslag, klåda, trötthet, gäspningar, förändrad smakuppfattning...

SAY WHAT?!

sen läser man lite längre ner. Bland sällsynta och mycket sällsynta. "självmordstankar eller suicidialt beteende, hallucinationer, humörsvängningar, panikattacker. "

och hur kan en tablett som ska MOTVERKA depression och humörsvängningar, ge humörsvängningar och självmordstankar som en biverkning?!

jaja. Molnen skingras vilket som på min himmel, så jag fortsätter äta den lilla, lilla dos jag gör just nu. Trotsar hjärtklappning, illamående och yrsel. Hellre det än tom och ledsen. och har jag hjärtklappning så känner jag i alla fall att jag har ett! :)

Tror ni...

7057ca44d729cf861ac7007fe9084416.png

Tror ni det är lätt att äta nyttigt på jobbet, när det ligger såna här i fikarummet? Svar:nej. Och ja, det är jag som norpat ena halvan :p


Dagens låt


Nej nu!

 

När viktväktarna gått för långt!

 


Välkommen till min nya blogg!

Im such a haxxor! :) För er som hängt med ett tag kanske ni känner igen bakgrunden? Den är från min allra första blogg!

T om fått till så att jag kanske kan mms:a in inlägg här. Yeey! Håll tummarna!

Vissa av er känner mig som Gin, andra som Vaniljlatte. Här kommer jag kombinera de två.. Så får vi se var det leder!

Toodels!

RSS 2.0