kallt men...

4af188da77bb5bd3a2dc72f078cfd4cd.png

kallt men vackert just nu. Slängde på al dubbla byxor, vantar och mössa imorse. Nu är det verkligen höst! Själv försökte jag hitta en snygg höstjacka igår, men jag hittar aldrig jackor som sitter bra över bysten. De blir alltid för trånga just där över. Har ni några bra tips? Annars är det ju ullared som gäller om någon vecka, där borde man väl hitta något tycker jag.. Har du varit på ullared någongång? Är det shopparens mecka eller inte?


Kommentarer
Postat av: F

Var där i helgen som var och inte skulle jag kalla det shoppingens Mecka, som jag hört att det skulle vara. Det var smockfullt med folk, omöjligt att ta sig fram överallt (trots att vi var där kl 7 när dom öppnade). Slår dock ett slag för deras billiga leksaker :) Fyndade mycket Teletubbies, In the Night Garden och Cars till lilla V.

Sen måste jag säga att deras berömda softshell-jacka (On the peak) är överskattad... Trång över bålen och lång i ärmarna = ingen bra kombo.



Rekommendera dig att kika in på outleten utanför (Scorett & MQ tyckte jag var extra bra) och SkoBoo där det fanns drösvis med märkesskor till billigare priser :)



Ha så skoj på Gekås! :)

2009-09-30 @ 19:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0